Home
Terug naar de vorige pagina
 
 
 
           
  • Informatie aanvraag
  • Recencies
  • Filmpjes
 
           

Vrijgezellenfeest Den Haag

 

Wie zitten er achter Vrijgezellenfeest Den Haag?


Wij, Corrien van Buuren en Margot Drosten zijn afgestudeerd aan de Academie voor Beeldende Vorming en Lerarenopleiding handvaardigheid en tekenen.

Kunstenares Corrien van Buuren staat ook in het "Jaarboek kunstenaars 2019" wat in november 2018 is verschenen.

Onze passie is het bedenken van workshops en puzzeltochten én het verzorgen van bedrijfsuitjes en groepsuitjes. Het resultaat is goed af te lezen in de enthousiaste recensies van onze klanten.

Waar vind je een leuk Vrijgezellenfeest in Den Haag?


Onze sfeervolle ateliers zijn gelegen in een gezellig 17e eeuws pand om de hoek van Paleis Noordeinde in het historische centrum van Den Haag, het Hofkwartier.
Wij bieden plaats aan ongeveer 45 personen.
Voor grote groepen t/m ongeveer 200 prs. hebben wij andere gezellige locaties in het centrum.

Onze locatie is goed bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. In de omgeving zijn talloze leuke terrasjes, barretjes en restaurants te vinden.

Voor meer informatie kun je ons altijd bellen 070-3561998 b.g.g. 06-49132010 of klik op informatieaanvraag.


Atelier de Pleijsterplaats Den Haag


Vrijgezellenfeest Den Haag is een uniek product van Atelier de Pleijsterplaats. Wij werken sinds 1988 aan de leukste workshops voor je vrijgezellenfeest in Den Haag.

Daarnaast
verzorgen o.a. bedrijfsuitje, teamuitje, groepsuitje, familiefeest of zomaar een uitje. De workshops zijn ook goed in te zetten als teambuilding activiteit.Wat wij doen:Schilderworkshops


Wat is er niet leuker om voor de toekomstige bruid of bruidegom een vrijgezellenfeestje te organiseren met als verrassend hoogtepunt... het schilderen van bijvoorbeeld een mannelijk of vrouwelijk naaktmodel!
Lees verder over onze superleuke schilderworkshops in Den Haag


Andere workshops


Lekker creatief bezig zijn tijdens een uitje in Den Haag, dat vindt je bij onze workshops. Wij verzorgen niet alleen beeldhouwen in bijvoorbeeld speksteen maar ook workshops zoals glas graveren en workshop hoofd boetseren in klei. Genietend van een hapje en een drankje maak je de mooiste kunstwerken onder enthousiaste professionele begeleiding.
Klik hier voor een bezoek aan onze nieuwe websiteCreatieve arrangementen in Den Haag


Lekker een hele dag, middag of avond volledig verzorgd uitje in Den Haag. Met verschillende activiteiten heb je een gezellige tijd waar nog lang met plezier over gesproken zal worden. Leer uzelf en Den Haag kennen d.m.v. schilderworkshops, beeldhouwworkshops, puzzeltochten en stadswandelingen. Ook de innerlijke mens wordt niet vergeten, wij verzorgen o.a. lunch, diner, high tea, high wine en dergelijke.
Lees meer over de verschillende creatieve arrangementen op onze nieuwe uitgebreide websiteWorkshops op locatie


Schilderworkshops op locatie als ontspanning- en/of teambuilding activiteit. Atelier de Pleijsterplaats verzorgt creatieve workshops voor bedrijven; een opkikker om de dagelijkse sleur te verbreken, de werksfeer te verbeteren en elkaar beter te leren kennen. Ontspanning en plezier staat voorop. De workshops worden op maat gemaakt, dat maakt de dag uniek en persoonlijk tegelijk!
Lees hier meer over de verschillende workshops op locatie op onze nieuwe uitgebreide website


Teambuilding activiteiten


Atelier de Pleijsterplaats verzorgt creatieve teambuilding activiteiten voor bedrijven en legt het accent op het inspireren van het team, wat de communicatie en het saamhorigheidsgevoel een opkikker geeft. Ontspanning en plezier staat voorop. De workshops worden op maat gemaakt, dat maakt de dag uniek en persoonlijk tegelijk!
Lees hier meer over de verschillende teambuilding activiteiten op onze nieuwe uitgebreide website


Creatieve strandactiviteiten


Op een zomerse dag is er natuurlijk niets fijner dan vertoeven op het strand. Doe een gezellige teambuilding activiteit op het terras van het strandpaviljoen. Schilder bijvoorbeeld een zeegezicht onder het genot van een drankje. Na afloop volleyballen om de lekker trek te krijgen voor de barbecue. Echt een dag om nog lang van na te genieten!
Lees hier meer over de verschillende strandactiviteiten op onze nieuwe uitgebreide website


Kleine informele vergaderruimte


Op het atelier in het historische centrum van Den Haag hebben wij ook vergadermogelijkheid voor groepen tot 16 personen. Tevens kun je een korte vergaderbreak houden met diverse groepsactivteiten zoals een korte puzzeltocht of stadswandeling door het historische centrum van Den Haag. Of een korte, creatieve workshop van 1 tot 1,5 uur.
Lees hier meer over de vergadermogelijkheid op onze nieuwe uitgebreide website


Optioneel (uitbreiding van activiteiten)


Al onze workshops zijn uit te combineren met o.a.:
  • Catering
  • High tea
  • High wine
  • Brunch
  • Lunch
  • Lunch Royal
  • Diner
Daarnaast kun je ook kiezen voor een puzzeltocht (zie www.puzzeltochtdenhaag.nl) of stadswandeling, museum bezoek of een rondvaart over de Haagse grachten.
Lees hier meer over de verschillende mogelijkheden op onze nieuwe uitgebreide website


Puzzeltochten in Den Haag


Leer Den Haag kennen tijdens een puzzeltocht. Al puzzelend zie je de vele highlights van Den Haag. Verzorgt in het historische centrum van Den Haag. Ideaal als bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest.
Bezoek onze website Puzzeltochten in Den Haag voor meer informatie


Schilderworkshops in Den Haag


De leukste schilderworkshops in Den Haag vindt je bij ons! Voor deze schilderworkshops behoef je over geen enkele ervaring te beschikken. Dankzij de deskundige begeleiding zal iedereen een prachtig meesterwerk kunnen maken. Om de inspiratie op te wekken bieden wij een lekker hapje en een feestelijk drankje aan.
Lees hier meer over de verschillende schilderworkshops op onze nieuwe uitgebreide website

 

 

 

 

Vrijgezellenfeest Den Haag Oude Molstraat 18

Vrijgezellenfeest Den Haag Oude Molstraat 18

Vrijgezellenfeest Den Haag Oude Molstraat 18

Vrijgezellenfeest Den Haag lunch

Vrijgezellenfeest Den Haag lunch

Vrijgezellenfeest Den Haag vergaderruimte

Vrijgezellenfeest Den Haag vergaderruimte