Home

Terug naar de vorige pagina

 
 
 
           
   
           
 

Atelier de Pleijsterplaats Den Haag 

Wie verzorgen de creatieve workshops?


Wij, Corrien van Buuren en Margot Drosten zijn afgestudeerd aan de Academie voor Beeldende Vorming en Lerarenopleiding handvaardigheid en tekenen.
Kunstenares Corrien van Buuren staat ook in het "Jaarboek kunstenaars 2019" wat in november 2018 is verschenen.
Onze passie is het bedenken van workshops en puzzeltochten én het verzorgen van bedrijfsuitjes en groepsuitjes. Het resultaat is goed af te lezen in de enthousiaste reviews van onze klanten.

Vrijgezellenfeest Den Haag is een uniek product van Atelier de Pleijsterplaats. Wij werken sinds 1988 aan de leukste workshops voor je vrijgezellenfeest in Den Haag.
Daarnaast verzorgen o.a. bedrijfsuitje, teamuitje, groepsuitje, familiefeest of zomaar een uitje. De workshops zijn ook goed in te zetten als teambuilding activiteit.


Locatie Vrijgezellenfeest centrum Den Haag


Onze sfeervolle ateliers zijn gelegen in een gezellig 17e eeuws pand om de hoek van Paleis Noordeinde in het historische centrum van Den Haag, het Hofkwartier.
Onze locatie is goed bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. In de directe omgeving zijn talloze leuke terrasjes, barretjes en restaurants.

Wij bieden plaats aan max. 45 personen.
Voor grotere groepen kunnen wij andere gezellige locaties in het centrum voor je vinden. Voor meer informatie kun je ons altijd bellen 070-3561998 b.g.g. 06-49132010 of klik op informatieaanvraag.Onze Creatieve activiteiten zijn:Schilderworkshops


Wat is er niet leuker om voor de toekomstige bruid of bruidegom een vrijgezellenfeestje te organiseren met als verrassend hoogtepunt... het schilderen van bijvoorbeeld een mannelijk of vrouwelijk naaktmodel!
Schilderworkshops in Den Haag, lees verder


Andere creatieve workshops


Lekker creatief bezig zijn tijdens een uitje in Den Haag, dat vindt je bij onze workshops. Wij verzorgen niet alleen beeldhouwen in bijvoorbeeld speksteen maar ook workshops zoals glas graveren en workshop hoofd boetseren in klei. Genietend van een hapje en een drankje maak je de mooiste kunstwerken onder enthousiaste professionele begeleiding.
Workshop beeldhouwen, boetseren lees meer


Creatieve arrangementen in 's-Gravenhage


Lekker een hele dag, middag of avond volledig verzorgd uitje in Den Haag. Met verschillende activiteiten heb je een gezellige tijd waar nog lang met plezier over gesproken zal worden. Leer uzelf en Den Haag kennen d.m.v. schilderworkshops, beeldhouwworkshops, puzzeltochten en stadswandelingen. Ook de innerlijke mens wordt niet vergeten, wij verzorgen o.a. lunch, diner, high tea, high wine en dergelijke.
Creatieve arrangementen te zien op onze nieuwe websiteWorkshops op locatie


Schilderworkshops op locatie als ontspanning- en/of teambuilding activiteit. Atelier de Pleijsterplaats verzorgt creatieve workshops voor bedrijven; een opkikker om de dagelijkse sleur te verbreken, de werksfeer te verbeteren en elkaar beter te leren kennen. Ontspanning en plezier staat voorop. De workshops worden op maat gemaakt, dat maakt de dag uniek en persoonlijk tegelijk!
Workshops op locatie, zie onze andere website


Teambuilding activiteiten


Atelier de Pleijsterplaats verzorgt creatieve teambuilding activiteiten voor bedrijven en legt het accent op het inspireren van het team, wat de communicatie en het saamhorigheidsgevoel een opkikker geeft. Ontspanning en plezier staat voorop. De workshops worden op maat gemaakt, dat maakt de dag uniek en persoonlijk tegelijk!
Teambuilding activiteiten, zie op onze andere website


Creatieve strandactiviteiten


Op een zomerse dag is er natuurlijk niets fijner dan vertoeven op het strand. Doe een gezellige teambuilding activiteit op het terras van het strandpaviljoen. Schilder bijvoorbeeld een zeegezicht onder het genot van een drankje. Na afloop volleyballen om de lekker trek te krijgen voor de barbecue. Echt een dag om nog lang van na te genieten!
Creatieve strandactiviteiten, zie andere website


Informele vergaderruimte


Op het atelier in het historische centrum van Den Haag hebben wij ook vergadermogelijkheid voor groepen tot 14 personen. Tevens kun je een korte vergaderbreak houden met diverse groepsactivteiten zoals een korte puzzeltocht of stadswandeling door het historische centrum van Den Haag. Of een korte, creatieve workshop van 1 tot 1,5 uur.
Vergaderruimte, zie schilderworkshop.com


Optioneel bij te boeken


Al onze workshops zijn te combineren met o.a.:
  • Catering
  • High tea
  • Brunch
  • Lunch
  • Lunch Royal
  • Diner
Daarnaast kun je ook kiezen voor een puzzeltocht, stadswandeling, museumbezoek of een rondvaart over de Haagse grachten.

Onze Puzzeltochten in Den Haag


Leer Den Haag kennen tijdens een gezellige puzzeltocht. Al puzzelend zie je onderweg de vele highlights van Den Haag. Helaas is het Binnenhof wegens verbouwing voorlopig niet te bezoeken. Maar er blijven genoeg bezienswaardigheden over om van te genieten. De Hofvijver, het Lange Voorhout, de Lange Poten en Het Plein, ik noem maar iets. Je lost aan de hand van een vragenlijst leuke doe-vragen op. Ook moet je goed om je heen kijken om deze speurtocht te winnen. Kortom leuk om te doen en je leert Den Haag op deze manier echt kennen.
De verschillende puzzeltochten vinden allemaal plaats in het in het historische centrum van Den Haag. Ideaal als bedrijfsuitje of groepsuitje zoals een familie-uitje, vrienden-uitje of een vrijgezellenfeest.
Zie onze site Puzzeltochten in Den Haag voor meer informatie

 

 

 

 

Vrijgezellenfeest Den Haag Oude Molstraat 18

Vrijgezellenfeest Den Haag Oude Molstraat 18

Vrijgezellenfeest Den Haag Oude Molstraat 18

Vrijgezellenfeest Den Haag lunch

Vrijgezellenfeest Den Haag lunch

Den Haag centrum vergaderruimte

Vrijgezellenfeest Den Haag vergaderruimte