Home
Terug naar de vorige pagina
Deel ons:
Volg ons:
 
 
 
  • Informatie aanvraag
  • Recencies
  • Filmpjes
 
 

Creatieve workshops als vrijgezellenfeest in Den Haag

 

Via deze website heb je hopelijk een beeld gekregen van de vele mogelijkheden die Vrijgezellenfeest Den Haag te bieden heeft.
Je kunt nadere informatie aanvragen door hier op te klikken of bel 070-3561998
Wij denken graag met je mee!Atelier de Pleijsterplaats
Oude Molstraat 18
2513 BB Den Haag (centrum-Hofkwartier)

Tel.nr. 070-3561998; b.g.g. 06-49132010
mail@vrijgezellenfeest-denhaag.nl

Klik op de kaart voor een routebeschrijving >>

 kaartje vrijgezellenfeest Den Haag

Routebeschrijving


Vanuit Amsterdam:
Volg Den Haag Centrum/Scheveningen via Wassenaar (A44). Bij Wassenaar rechtdoor rijden tot je niet verder kunt. Zie verder vanaf>>Vanuit Utrecht/Rotterdam:

Wanneer je vanaf de A12 Den Haag centrum hebt gevolgd (niet Den Haag Zuid) kom je vanzelf uit op de splitsing Boslaan/Zuid-Hollandlaan. Je slaat dan linksaf de Zuid-Hollandlaan in. Zie verder vanaf>>

>> Je rijdt langs het Provinciehuis, je moet rechts afslaan, houdt direct daarna de middelste baan aan (Centrum Noord). Na de bocht links voorsorteren en neem direct de eerste afslag naar links, de Dr. Kuyperstraat. Deze straat loopt vanzelf over in de Mauritskade. U blijft rechtdoor rijden en zult zien dat de kade overgaat in de Hogewal. Nu rijdt je langs de Koninklijke Stallen (linkerhand). Je slaat bij de stoplichten linksaf, de Prinsessewal op en rijdt langs de Paleistuin. Hier ga je rechtsaf de Pieterstraat in. Ga linksaf de Torenstraat in. Hier zie je na enkele meters parkeergarage de Torengarage aan de rechterkant.

Fiscus

De meeste bedrijven en instellingen kunnen de in rekening gebrachte omzetbelasting (btw) terugvorderen in 2013. Dit kan ook gelden voor een maatschap, vereniging of stichting als deze door de Belastingdienst als ondernemer voor de btw wordt beschouwd. Personeelsfeesten en dergelijke of vergoedingen daarvoor, zijn vanaf 1 januari 2007 vrijgesteld voor de loonbelasting. Als voorwaarde geldt dat de deelname open moet staan voor tenminste driekwart van de werknemers, die behoren tot een organisatorische of een functionele eenheid (bijvoorbeeld een afdeling).Handige links:

 

Schilderworkshops.nl

Creatieve-cursussen.startkabel.nl

1001activiteiten.nl

Recreatie.startkabel.nl

Puzzeltochtdenhaag.nl

Arrangementen.startkabel.nl

Schilderworkshop.com

Party.startkabel.nl.
Bruidskleding.startkabel.nl Feestorganisatie.startkabel.nl
Dagje-uit.startkabel.nl Trouwlocaties.startkabel.nl
Trouwringen.startkabel.nl Vrijgezellenfeest.startplezier.nl
Internethuwelijk.startkabel.nl Evenement.startkabel.nl
Vrijgezellenfeest.startkabel.nl Tripner.nl